wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

Den Kom!

Kategori: Humor, Resor

Väskfan alltsåEfter (TMI) tre dagar med samma underkläder och samma endagslinser var det just dessa attiraljer jag gladde mig mest åt. I framtiden blir det handbagage pure.

KOMMENTARER:

  • Emilie säger:
    2016-12-05 | 19:57:02

    Om du köpt resan med kreditkort har du oftast en försäkring som innebär att du får köpa just sånt som underkläder och linser och får tillbaka pengarna. Överlag gäller det att ha en uppsättning underkläder etc i handbagaget hursomhelst (inte för att jag praktiserar det men man BORDE :) )

    Svar: Att resa med endast handbagage för min del tror jag... Statistik: på sex år har jag checkat in väskan 20 gånger; 16 av dessa gånger har väskan INTE kommit fram; det vilar en väskförbannelse över mig!
    I detta fall var det firman som bokat sa jag vågade inte handla något eftersom jag inte kände till deras försäkringsvillkor; privat betalar jag numera alltid med kreditkort istället för online banking eller maestro =)
    Välkommen!

  • Anna säger:
    2016-12-06 | 22:08:43
    Bloggadress: http://www.annapannapuff.se

    Jag kan inte resa lätt och har löst det med ett survival-kit i handväskan, deo, rena underkläder, badkläder i säsong, smink och en extra tröja!

  • Jessica säger:
    2016-12-11 | 11:44:43
    Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

    Tre dagar! Det är ju helt sjukt länge att vänta! Segt om man är på en kortare resa och inte hinner få väskan innan man ska hem. Btw har jag en likadan väska!

Kommentera inlägget här: