wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

Pizzeria Da Adriano

Kategori: Restaurant, Tjugonde, Wien

Då det blev kallt på Down Under The Bridge och hungern påkallade uppsökte vi sällskapets favoritpizzeria, Adriano i Wiens Tjugonde Bezirk. Jag förstår att denna pizzeria kvalar in på topplistan, riktigt goda och stenugnsbakade pizzor.
 
Jag slog till på spinaci mied omatensauce, ost, spenat, gorgonzola, lök och färsk oregano. Smarr.
 

KOMMENTARER:

  • Jessica säger:
    2016-05-03 | 22:23:10
    Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

    Har mer och mer börjat uppskatta stemungsbakade pizzor. Det känns liksom lite lyxigare. Din pizza lät riktigt god, många goda ingredienser, själv hade jag dock valt bort löken (har så svårt för lök).

    Svar: Faktum är att jag glömde avbeställa löken! Jag gillar egentligen lök, men på pizza blir det för mycket. Det är typ den enda pizzan jag äter; alltså inte den med spenat utan den stenugnsbakade. Och hemlagad såklart. Såndär pizza som ofta(st) serveras i Sverige med tjock botten a la amerikansk style tycker jag blir så flötigt på något sätt. Men smaken är ju som baken =)
    Välkommen!

  • snie.blogg.se säger:
    2016-05-05 | 10:05:30
    Bloggadress: http://snie.blogg.se/

    såg galet god ut!!

Kommentera inlägget här: