wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

Le Telefon

Kategori: Humor

Sååå, hur går det för mig och telefonen? Fortsatt bra! Dock finns det två detaljer som jag stör mig på:
  1. Då jag har på ljudlös stängs även ljudet till alarmet av. Rena rama turen att jag vaknade två minuter efter klockan skulle ha ringt häromsistens. Lösningen kanske är flightmode nattetid? 
  2. Då jag har på ljudlös låter fortfarande kameran då jag knäpper en bild. Hur ska en då kunna smygfotografera?! 
Förslag någon?
 

Bockshorn Irish Pub

Kategori: Första, Pub, Wien

Efter konserten i söndags drog vi oss in mot stan och hamnade mer eller mindre av en slump på Wiens äldsta irländska pub, Bockshorn i Wiens Första (och nobla) Bezirk. I denna skokartongsstora inrökta lokal (undrar hur många år mitt liv förkortats sen jag flyttade till Wien på grund av all passiv rökning jag utsätts för?!) stötte vi ihop med ett härligt gäng (eventuellt aningen överförfriskade) engelsmän, skottar och irländare. En av dem, han som syns på bilden, visade sig vara riktigt snacksugen och bjöd på alltifrån säckpipa och historiska anekdoter till porr, språkundervisning och flöjtspel. 
 
Tänk vad man kan uppelva en söndagsnatt bara sådär alltså.
 

Shelter Your Needs

Kategori: Första, Pub, Restaurant, Wien

Efter fikan med Daniela innan konserten konsertladdades det med mat (i form av flatbröd) och dryck (i form av vin) på Kolar Beisl i Wiens Första Bezirk. Restauranten är både billig och bra ska enligt egen utsago huseras i ett av Wiens äldsta hus.
 
Kan jag varmt rekomendera!