wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

Strasbourg Dag Fyra

Kategori: Jobb, Resor

Fredagen innebar förutom hemresa också knyta-ihop-säcken-seminarium, lunch-picknick i solen, jobbiga avsked, powernap med mej, Nadia och Moritz i en 90 säng, strosande genom stan, skrattkramp, glass och...
 
...eclair, a.k.a. Smetamunk!
 
 

KOMMENTARER:

  • Jessica säger:
    2016-02-27 | 14:10:53
    Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

    Smetamunk har jag nog aldrig hört talas om.. Men det ser gott ut, är det något skillnad i smak om man jämför med vanlig munk. Eller är den enda skillnaden hålet som inte finns?

    Svar: Det är faktiskt ganska stor skillnad mot en vanlig munk; degen är liksom mer luftig, och den långsmala "bullen" är delad mitt i tu med en smarrig fyllning i. För god för att inte testa ;-)
    Anna Elina

Kommentera inlägget här: