wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

Markus Krunegård - Impressions

Kategori: Konserter, Resor

Markus Krunegårds Matinéföreställning i Hagakyrkan, egentligen grundorsaken till hela Göteborgsresan, hur var den? Man blir besviken när man har höga förväntningar som han själv sjunger? Kanske, men inte i detta fallet, för ojojoj vad bra konserten var! Jag var lite orolig hur det skulle bli med en så avskalad och "o-rockig" konsert (in en kyrka liksom?!) men det blev magsikt. Han är så sjukt musikalisk, både sjunger och spelar som en gud. Texterna går rakt in i hjärtat och mellansnacken kändes spontanta och var väldigt roliga. Mixen av låtar var också perfekt: gammalt vs. nytt, lugnt vs. upptempo. 
 
Jag fick (eller skaffade mig, beror på hur man ser det) plats på FÖRSTA raden =)
I slutet av konserten stod alla upp i kyrkbänkarna. Och Markus i predikstolen. Därifrån körde en version av Everybody Hurts utan mikrofon – och bara ropade den rakt ut över publiken. Gåshud Yao.
 

KOMMENTARER:

  • Jessica säger:
    2016-03-07 | 22:06:34
    Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

    Kul med en recension, väntade på att den skulle komma upp på bloggen. Vad roligt att även du uppskattade konserten! Måste verkligen ha varit häftigt att se honom uppträda i en kyrka med all akustik och så. Han är ju så duktig!

  • Jessica säger:
    2016-03-07 | 22:07:36
    Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

    PS! Första raden var ju inte dåligt heller :)

  • snie.blogg.se säger:
    2016-03-09 | 10:51:19
    Bloggadress: http://snie.blogg.se/

    Aldrig fastnat för honom. MEN kan förstå att det var riktigt nice, första raden och någon man gillar. Kan tro att det var grymt o få höra i en kyrka med, måste låtit grymt!

Kommentera inlägget här: