wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

One Giant Leap For A (Wo)Man

Kategori: Boende, Femte, Wien

går tog jag, eller nej, tog vi, ett stort stort stort steg. Vi skrev på papprena för vår egna lägenhet. Alltså bostadsrätt. Vi går direkt från särbos till sambos, utan att passera gemensam hyresrätt. Det känns pirrigt, nervöst, spännande, roligt, skrämmande och underbart. Har varit rätt påfrestande, eller inte påfrestande, men obekväma samtal då vi finansiellt har olika förutsättningar och varit tvugna att reda ut detta ordentligt. Så att det inte kan vorwerf:as någon något eller uppstå oklarheter i framtiden, vad som än händer. Nu är detta clear:at och det roliga börjar. Den beryktade första turen till IKEA gick till såhär:
 
Jag: Vad tycker du?
Han: Fint, den tar vi!
Han: Den här?
Jag: Jag vet inte, kanske den här istället?
Han: Ja du har rätt, den är bättre. 
 
Och så hade vi ett kök planerat på 15 minuter. Och mer tid för viktigare saker. Som att äta köttbullarOverkligt att allting bara funkar så himla bra. Vi kommer superbra överrens och allt bara flyter på; inte bara mellan oss internt utan också med mäklare, med byggmeister, med bankman.
 
Dachterasswohnung.
 Som ni ser väldigt nybyggd. Här är badrummet:
"Trappan" till övervåningen:
 Vi kan vara med och gestalta hur vi vill ha det.
 Inte mindre än två terasser, en åt öst, en åt väst
 Vy från ett luftslott?
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Jessica säger:
  2017-05-01 | 19:31:40
  Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

  Åh vad roligt! Grattis till köpet, stort att köpa lägenhet! Man behöver ju inte göra allt i en viss ordning, om man känner att man funkar ihop så ser jag absolut inga problem att köpa en lägenhet direkt. Fin utsikt från lägenheten! Kommer säkert bli jättebra när allt färdigt, ser fram emot att se bilder då.

 • Anna säger:
  2017-05-03 | 11:24:44
  Bloggadress: http://www.annapannapuff.se

  Wow! Vilken utsikt och vilka utsikter:)! Känns det bra är det bra, så tänker jag:)!

Kommentera inlägget här: