wienerzucker.blogg.se

Zucker for Wien *Gööteborg*.

Swing Kitchen

Kategori: Hamburgetest, Restaurant, Sjunde, Smarr

Igår var det så äntligen dags för mig och min före detta kollega, a.k.a den salsadansande fransosen, att catch:a up. Long time no seen. Sågs gjorde vi på det (relativt) nyöppnade hamburgehaket Swing Kitchen i Wiens Sjunde Bezirk. De har specialiserat sig på veganska och fair trade certifierade burgare. Vid sidan av burgarna serverar de även sallader, wraps och några desserter. Jag slog såklart till på en burgare. Om den tyckte jag såhär: 
 
Pris: €5,20 för en burgare utan meny, €7,8 med meny.
 
Bröd: 4/5 - faktiskt jättegott! Det var hembakat men smakade ändå både saftigt och gott utan att bli för mastigt. Lite som Max-bröden man kan köpa hemma.
"Kött": 5/5 - bestod alltså av soyakött och inte vanligt kött. Och eftersom jag inte är någon köttätare av rang tyckte jag denna variant var både godare och saftigare än vanligt kött. 
Tillbehör: 5/5 - Riktigt gott! En kombination av majonäs, tomat, rostad lök, sallad, bostongurka, utan att bli för mkt. Saknade inte ens ketchup?! 
Utseende: 3/5 - Ful var den väl inte direkt, men sådär supervacker tycker jag inte heller att den var. Plus för pappret runtom som gjorde ätandet lite mindre kladdigt.
Atmosfär: 3/5 - Alternativt skulle man kunna säga, men det var väl inte annat att vänta? 
Service: 5/5 - Trevlig personal, snabb service. Tror inte vi väntade mer än fem minuter. Konceptet skulle kunna beskrivas som en blandning mellan McDonalds och Vapiano typ, med beställning vid kassan och sen blir ens nummer uppropat/maten utburen då beställningen är klar. 
 
Totalt: 25/30
 
Såhär såg lokalen ut från utsidan.
Såhär såg lokalen ut från insidan.
Såhär såg burgaren ut.
 
 

KOMMENTARER:

  • Anna säger:
    2015-08-14 | 14:08:38
    Bloggadress: http://www.annapannapuff.se

    Nja, kött utan kött i är nog ingenting för mig... Men konceptet verkar kul!

  • Jessica säger:
    2015-08-14 | 22:13:30
    Bloggadress: http://yiskha.blogg.se

    Det var ju ett bra betyg! Har verkligen upptäckt att det är något visst med vegoburgare, det är något med smaken! Sen känns det alltid så bra efteråt när man skippat kött.

Kommentera inlägget här: